BATTERIER

Show / hide

Hvorfor er Duracells batterier til høreapparater anderledes end andre batterier til høreapparater?

Duracells batterier til høreapparater er nemme at bruge, leveres i en praktisk plastikkasse og har en ekstra lang fane af hensyn til nem indføring i enheden.

Show / hide

Kan jeg bruge Plus Power-batterier til alle enheder?

Duracell Plus Power-batterier giver pålidelig ydeevne til alle dine enheder.

Show / hide

Har Duracell Ultra Power stadig Powercheck™ på batteriet?

Ja, hvert Duracell Ultra Power-batteri har POWERCHECK™, bortset fra vores 9 V-batteri. POWERCHECK er den integrerede test, der altid fortæller dig, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet.

Show / hide

Hvilket er det bedste alkaline batterier med hensyn til ydeevnen i Duracells portefølje?

Duracell Ultra Power er vores længstvarende batteri til alle enheder.