GENERELT

Show / hide

Hvordan skal jeg bortskaffe batterier?

Alle batterier skal genbruges. Batterier må ikke bortskaffes sammen med husholdningsaffald men skal afleveres til genbrug hos indsamlingssteder for batterier.

Show / hide

Kan jeg oplade genopladelige batterier af andre mærker i en Duracell-oplader?

Ja, Duracell-opladere kan oplade andre genopladelige NiMH-batterier. Dog kan Duracell ikke garantere kvaliteten, sikkerheden eller ydeevnen af andre batterimærker, så det anbefales at bruge Duracells genopladelige batterier.

Show / hide

Kan alkaline batterier genoplades?

Kun batterier, som specifikt er mærket med “genopladeligt”, bør genoplades. Ethvert forsøg på at genoplade et ikke-genopladeligt batteri kan resultere i brud eller lækage. Vi anbefaler, at du bruger Duracell Recharge Plus eller Ultra-batterier. Sammen med en af vores forskellige opladere kan de genoplades hundredvis af gange.

Show / hide

Betyder det noget, hvilken type batteri jeg bruger i min enhed?

Udskift altid batteriet eller batterierne i dit udstyr med den størrelse og type, som er angivet af producenten. Alkaline batterier anbefales ofte af hensyn til den bedste ydeevne, fordi brunstensbatterier har en ringere levetid, og udstyret fungerer muligvis ikke korrekt, hvis der anvendes brunstensbatterier.

Show / hide

Kan jeg blande gamle og nye batterier?

Bland ikke gamle og nye batterier. Det reducerer den samlede ydeevne og kan forårsage batterilækage eller brud. Vi anbefaler at udskifte alle batterier i en enhed.