Frequently Asked Questions

Got a question? Choose a category and get answers to the most common questions.

Duracell

LAGER

Show / hide

HVORNÅR BØR JEG FJERNE BATTERIERNE I MIT APPARAT?

Batterierne bør fjernes fra enheder/udstyr når: Enheden forventes ikke at være i brug i adskillige måneder Batterierne er slidt op (for at forhindre eventuel skade fra et lækkende batteri) Enheden strømforsynes fra husholdningens vekselstrøm
Show / hide

HVORDAN SKAL JEG BEHANDLE BATTERIER, SOM HAR LÆKKET I ET APPARAT?

Selv om de fleste batterier indeholder kemikalier, som ikke vil skade udsatte hudområder, skal de dog stadig betragtes som et kemikalie. Tag altid dine forholdsregler, når du håndterer udsatte batterikemikalier. Batterikemikalier bør ikke placeres i nærheden af øjne eller indtages. Kontakt straks en læge, hvis en sådan situation skulle opstå.
Show / hide

PÅVIRKES BATTERIERNE AF TEMPERATUREN?

Vi anbefaler at opbevare batterier ved rumtemperatur i et tørt miljø. Ekstrem varme eller kulde reducerer batteriets ydeevne. Du bør undgå at anbringe batteridrevne apparater på meget varme steder. Derudover er køling ikke nødvendigt eller anbefalet.
Show / hide

HVORDAN PÅVIRKER DURACELL-BATTERIER MILJØET?

I 1993 fjernede vi frivilligt tilsat kviksølv fra vores batterier. “Vores alkaliske batterier består primært af almindelige materialer, stål, zink og mangan – og udgør ikke en sundhedsfare eller en miljømæssig fare ved normal brug eller bortskaffelse. Yderligere, så bliver vi mere ’grønne’ ved at eliminere PVC-indpakninger og erstatte dem med kort med højt fiberindhold og genbrugte blister. Dette er et komplet, bæredygtig emballageløsning, som er et af de bedste PVC-alternativer, der findes i dag. Som verdens førende producent af højtydende alkaliske batterier erkender vi vort ansvar for at beskytte miljøet. Vi er engageret i at udvikle, fremstille og distribuere batterier på en måde, som minimerer påvirkningen af miljøet. Vi deltager også i Call2Recycle-programmet for at sikre en sikker og korrekt genbrug eller bortskaffelse af batterier.”
Show / hide

HVORDAN GØR JEG RENT EFTER EN BATTERILÆKAGE?

Følg disse tips til at gøre rent, efter et batteri har lækket. Arbejd i et velventileret område. Bær handsker og briller til husholdningsbrug. Brug en tandbørste eller vatpind til at fjerne lækage fra de elektriske kontakter. Sørg for, at en elektronisk enhed er helt tør, inden du prøver et nyt batteri. For at undgå problemer i fremtiden, så antag følgende praksis: Bland ikke forskellige batterimærker i samme apparat. Fjern batterierne fra enheder, der opbevares. For at rengøre efter lækager af de følgende batterityper, alkaliske, Ni CAD- og NiMH-batterier, kan man bruge enten en spiseskefuld borsyre i fire liter vand eller en blanding af lige store mængder fortyndet eddike eller citronsaft og vand (50/50).
Show / hide

BØR JEG FJERNE BATTERIERNE FRA MIT APPARAT, HVIS JEG IKKE SKAL BRUGE DET I ET STYKKE TID?

Ja. Fjern batterierne fra en enhed, når den forventes ikke at være i brug i flere måneder.
Show / hide

SKAL JEG OPBEVARE MINE BATTERIER I KØLESKABET ELLER FRYSEREN?

Vi anbefaler at opbevare batterier ved rumtemperatur i et tørt miljø. Ekstrem varme eller kulde reducerer batteriets ydeevne. Du bør undgå at anbringe batteridrevne apparater på meget varme steder. Derudover er køling ikke nødvendigt eller anbefalet.
Duracell Duracell

Contact us

Can't find an answer here? Write us a message and get an answer within 48 hours.

Contact us