Holdbarheden af et Duracell-batteri

Du har brug for pålidelig høj ydeevne til dine enheder. Visse af dine enheder har højt strømforbrug (f.eks. et digitalt kamera), mens andre ikke forbruger nær så meget energi (f.eks. en fjernbetjening). Uanset hvilken enhedstype, du benytter, kan du sætte din lid til, at Duracell leverer høj ydeevne.

Den høje ydeevne, der kendetegner et batteri fra Duracell, er mulig pga. de moderne teknologier, der befinder sig inde i batteriet. De tre primære teknologier er: Duralock, POWERCHECK™ og højtæthedskerne. Duralock fastholder de aktive materialer inden i det robuste kabinet og forebygger lækager. POWERCHECK™ gør det nemt at kontrollere, hvor meget strøm batteriet indeholder, lader, dig derfor bruge batteriet, til det er helt afladet. Højtæthedskernen Duracell Ultra Power er fyldt med aktive ingredienser, således at batteriet leverer mere energi. Alle disse teknologier muliggør Duracell-batteriers høje ydeevne.

Langvarig ydeevne af hensyn til din bekvemmelighed

Duracell-batterier leverer høj ydeevne med henblik på at sikre, at dine hverdagsenheder fungerer korrekt og uden uventede afbrydelser.

Duracells lynopladere er udstyret med en indbygget køleblæser, der forhindrer overophedning, ligesom de kan bruges til universalspænding (110-240 V) og har ni forskellige sikkerhedsfunktioner. De kan oplade to eller fire batterier og har tre indikationsniveauer: oplader, fuldført og fejl. De er udviklet til at genoplade batterier i størrelserne AA, AAA, C, og 9 V, som er klar til brug i enheder med lavt strømforbrug efter blot 15 minutters opladning. Duracells genopladelige teknologi leverer langvarig ydeevne. Med et digitalt kamera kan du tage op til 535 billeder* ved brug af Recharge Ultra-batterier. Alternativt kan du bruge dem i en spillekonsol og få op til 25 timers uafbrudt ydeevne med Duracell Recharge Ultra.
*Resultaterne kan variere afhængigt af enheden.

FÅ MERE AT VIDE

Læs om, hvordan den teknologi, som blev anvendt til at skabe vores batterier med langvarig ydeevne, gør os til det mærke, som anbefales af verdens største producenter.

Hvordan fremstilles batterier?

Alkalinebatterier har en lang tradition for at strømforsyne diverse hverdagsenheder. Kemisk teknologi gør dem m…

Få mere at vide

Ansvarlig brug, pleje og kassering af…

Find ud af, hvordan du få mest muligt ud af et Duracell-batteri, og hvordan du kasserer det korrekt.

Få mere at vide

Knapcellebatterier og sikkerhed

Det er farligt for babyer og børn at sluge litium knapcellebatterier, og derfor er det vigtigt at lære om de mu…

Få mere at vide

Duralock – friske batterier i op til 10 år

De fleste batterier mister langsomt strøm med tiden – også selvom de ikke er i brug. Duralock-teknologi holder…

Få mere at vide

Kerne med høj tæthed – den revolutionære tekno…

Duracell Ultra-batterier har en højtæthedskerne. Det giver batteriet en tæt og kompakt struktur, der lader os p…

Få mere at vide

Anbefalede produkter

Forrige
Product rating 4.6/5

Duracell Ultra Alkaline AA batterier

Op til 100% mere energi til alle enheder*

*Lang levetid sammenlignet med Minimum Gennemsnitsvarighed fra 2015 IEC AA-testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere alt efter enhed og brugsmønster (www.iec.ch).

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 0/5

Recharge Ultra AA-batterier

Vores længstvarende batteri pr. opladning*
*For genopladelige batterier i AA-størrelse, pr. opladning i samme enhed

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 4.6/5

Duracell Plus Alkaline AA batterier

Duracell Plus AA batterier indeholder op til 50% mere energi*

*Lang levetid sammenlignet med Minimum Gennemsnits Varighed fra 2015 IEC-testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere alt efter enhed og brugsmønster (www.iec.ch).

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Next