Duracell og batterilevetid: Strøm med høj ydeevne!

At Passe På Helbredet

Duracell er stolt over at være et brand, som mange læger og farmaceuter sætter deres lid tid, og vi er stolte over at strømforsyne enheder til dig og dine børn. Vi er der for dig med et pålideligt batteri til din babyalarm, så du har én ting mindre at bekymre dig om i dit liv – eller et batteri til dit digitale termometer ved sygdom. Vi ved, at du ikke går på kompromis, når det drejer sig om din families helbred, så det gør vi heller ikke i vores produkter.

POWERED BY DURACELL

Duracells batterier til høreapparater

GÅ ALDRIG GLIP AF EN LYD MED DURACELLS BATTERIER TIL HØREAPPARATER

Oooops! Gå aldrig glip af noget i en samtale. Livet har mange dyrebare øjeblikke, som vi alle gerne vil leve ud. Det er dét, der motiverer os hos Duracell til at skabe pålidelige batterier uden kviksølv med høj ydeevne til høreapparater. Vores Duracell-batterier til høreapparater er også nemme at håndtere, udskifte og udtage takket være ekstralange EasyTabs. Duracells lette men stærke beskyttelsesemballage holder batterierne sikre, mens de stadig er nemme at åbne og enkle at håndtere. Takket være Duracells farvekodningssystem er det meget enkelt at vælge den rette størrelse batteri til dit høreapparat. Tilgængelige størrelser: 10, 13, 312 og 675.

FÅ MERE AT VIDE

Duralock

HOLDBAR STRØM SELV EFTER 4 ÅRS OPBEVARING

Vidste du, at de fleste batterier mister strøm med tiden – også selvom de ikke er i brug? Kemiske reaktioner kan udtømme de aktive ingredienser, hvilket reducerer den tilgængelige strøm. Af samme årsag kan du sætte din lid til Duracells batterier til høreapparater med Duralock-energibevaringsteknologi, som leveres med fire års garanti ved opbevaring i almindelige omgivelser

FÅ MERE AT VIDE
Strøm til alle aldre

TIL ET SUNDT OG UBEKYMRET LIV

Med tiden opdager du måske, at du får brug for enheder, der kan hjælpe dig med at holde øje med dit helbred. Du kan sætte din lid til Duracell som det pålidelige valg til din blodsukker- og blodtryksmåler. Slip for bekymringerne om batteriudskiftning pga. lavkvalitetsbatterier, og benyt batterier fra Duracell til at strømforsyne dine medicinske enheder.

FÅ MERE AT VIDE

Anbefalede produkter

Forrige
Product rating 4.6/5

Duracell Ultra Alkaline AA batterier

Op til 100% mere energi til alle enheder*

*Lang levetid sammenlignet med Minimum Gennemsnitsvarighed fra 2015 IEC AA-testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere alt efter enhed og brugsmønster (www.iec.ch).

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 0/5

Batterier til høreapparater -10

Hør det hele takket være vores batterier med høj ydeevne

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 4/5

Duracell Specialty 2032 Litium knapcellebatterier 3V

Duracell 2032 litium knapcellebatterier – op til 50% mere strøm*.

*vs. Key Fob IEC-standard test minimum gennemsnitlige varighed CR2032 litium knapceller. Resultaterne kan variere fra enhed og brugsmønstre.

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Next