Det bedste til dig – hver dag

Skønhed og Pleje

Teknologi i hjemmet fortsætter med at gøre vores liv nemmere, og Duracell er altid klar til at levere højtydende strøm til dine smarte enheder. Elektrisk plejetilbehør hjælper dig ikke alene med at føle dig på toppen hver dag – de gør også din families hverdagsopgaver nemmere. Du kan sætte din lid til, Duracell kan levere pålidelig strøm til dine foretrukne enheder.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra Power

HØJ YDEEVNE

Morgenskønhedsrutiner kan være en kompleks proces, og pålidelig strøm er en måde at gøre det hele lidt enklere på. Få daglig komfort for dig og din familie med Duracell Ultra Power-batterier, der er specifikt designet til hverdagsenheder såsom din batteridrevne tandbørste. Duracells batterier med høj ydeevne er ideelle til brug i badeværelsesvægte, batteridrevne barbermaskiner og meget andet pleje- og skønhedstilbehør.

FÅ MERE AT VIDE

Long Life Ion Core™

TOPPRÆSTATIONER TIL DIN PLEJE- ELLER SKØNHEDSRUTINE

Sæt skub i din daglige rutine med Duracell Recharge Ultra-batterier, der med garanti holder i 5 år eller op til 400 genopladninger. Prøv Duracells genopladelige batterier med Ion Core™ til dine bærbare strømbehov – ideelle til din batteridrevne hårtrimmer eller el-tandbørste såvel som meget andet plejetilbehør.

FÅ MERE AT VIDE
Tænd din rutine i længere tid

FÅ MERE TID TIL DIG SELV

Vi ved, hvor vigtig din plejerutine er for dig, og vi vil altid have, at du føler dig i topform Med skønhedstilbehør, der strømforsynes af pålidelige batterier fra Duracell-batterier, kan du sætte din lid til uafbrudt strøm i dine hverdagsrutiner. Duracells Ultra Power-batterier med den højeste ydeevne* sikrer, at du bruger mindre tid på udskiftning af batterier i din elektriske barbermaskine, din badevægt eller din el-tandbørste.

*Duracells AA-alkaline batterier med længst ydeevne målt på tværs af 2015 IEC-standardtest

FÅ MERE AT VIDE

Anbefalede produkter

Forrige

Ultra Power AA -alkaline batterier

Op til 100% mere energi*

*I AA-størrelse batterier sammenlignet med den minimale gennemsnitlige varighed af 2015 IEC testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere afhængigt af enhed eller brugsmønster (www.iec.ch)

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu

Recharge Ultra AA-batterier

Vores længstvarende batteri pr. opladning*
*For genopladelige batterier i AA-størrelse, pr. opladning i samme enhed

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu

Hi-Speed Expert Charger

Op til 4 timers brug efter kun 5 minutters opladning*
*Ved opladning af to AA-batterier. Resultater afhænger af enhed og forbrugsmønstre

Køb nu
Next