Duracell-batterier til legetøj

Tid til leg i Familien

Fra babyskridt til de største drømme – Duracell er med dig hele vejen. Vores batterier giver dit yndlingslegetøj liv, så du opnår en langvarig ydelse – fra barndom til du selv bliver forælder. Når et batteridrevet legetøj får liv, når en fjernstyret helikopter forbliver i luften uden afbrydelser – så indser du, at det er den kraft, der ligger indeni, som gør forskellen.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra Power

BATTERIER MED HØJ YDEEVNE, LANGVARIG NYDELSE

Du elsker at se glæden i dine børns ansigter. Af samme årsag vælger du Duracell Ultra Power – vores batteri med den højeste ydeevne og POWERCHECK™*. Uanset om du har brug for batterier til fjernstyrede biler til et ræs i baghaven eller batterier til en videospilcontroller, er vores batterier altid klar til kamp, når du er.

*Duracells AA-alkaline batterier med længst ydeevne målt på tværs af 2015 IEC-standardtest

FÅ MERE AT VIDE

POWERCHECK™

STRØMFORSYNING TIL GLADE MINDER

Dine børn priser sig lykkelige over den tid, du bruger sammen med dem, og når I leger med legetøj, der bruger batterier udstyret med Duracell POWERCHECK™, kan du være sikker på, at du skaber skønne minder om jeres tid sammen. Ingen overraskelser, ingen uplanlagte afbrydelser. Kun du, dine børn og den glæde, du bringer ind i deres liv.

FÅ MERE AT VIDE
Pas godt på legetøjet

TIPS TIL ALT LEGETØJ MED BATTERIER

De bedste batterier til legetøj er de batterier, der holder – så husk at opbevare dine batterier separat, når de ikke er i brug, og kontroller strømniveauet fra tid til anden. Få dine batterier til at holde længere, og undgå legetøj, der skuffer eller løber tør for strøm.

FÅ MERE AT VIDE

Anbefalede produkter

Forrige

Ultra Power AA -alkaline batterier

Op til 100% mere energi*

*I AA-størrelse batterier sammenlignet med den minimale gennemsnitlige varighed af 2015 IEC testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere afhængigt af enhed eller brugsmønster (www.iec.ch)

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu

Recharge Ultra AA-batterier

Vores længstvarende batteri pr. opladning*
*For genopladelige batterier i AA-størrelse, pr. opladning i samme enhed

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu

Hi-Speed Expert Charger

Op til 4 timers brug efter kun 5 minutters opladning*
*Ved opladning af to AA-batterier. Resultater afhænger af enhed og forbrugsmønstre

Køb nu
Next