Sikrere, nemmere livsstil

Tilbehør til Dig
og Dit Hjem

Når det drejer sig om din families sikkerhed, kan du stole på Duracells pålidelige batterier med høj ydeevne. Brug Duracell Ultra Power som batteri i din røgalarm, og sæt din lid til dets høje ydeevne. Duracells batterier er ideelle til enhederne, og det er upraktisk konstant at skulle kontrollere og udskifte batterier i netop røgalarmer og armbåndsure. Så når det er tid til at udskifte batteriet, skal du vælge Duracells batterier til armbåndsure for at opnå pålidelig strøm.

POWERED BY DURACELL

Plus Power

KRAFTFULD YDEEVNE TIL DINE ENHEDER

Uanset om du er bekymret over sikkerheden ved din bil, eller du blot slapper af foran tv’et, kan du sætte din lid til Duracell Plus Power. Duracell Plus Power er pålidelig og har høj ydeevne, hvilket gør batteriet ideelt til strømforsyning af hverdagsenheder og det oplagte valg til bilalarmer og tv-fjernbetjeninger.

FÅ MERE AT VIDE

Battery 101

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER OM BÆRBAR STRØM

Mange mennesker bruger batterier hver dag, så det er godt at vide lidt grundlæggende om dem. Uanset om du er nysgerrig omkring den kemiske sammensætning af batterier, eller du gerne vil vide mere om genanvendelse af batterier, kan du begynde med vores guide. Læs om brug, opbevaring og kassering af genopladelige batterier, og find ud af, hvordan du får længere levetid ud af dine batterier fra Duracell.

FÅ MERE AT VIDE
Duracells ionkerneteknologi

NÅR DAGLIG YDEEVNE GØR EN FORSKEL

Overvejer du at skifte til genopladelige batterier? Vidste du, at Duracells genopladelige batterier med ionkerneteknologi kan genoplades hundredvis af gange? Duracells genopladelige batterier fungerer perfekt i alle dine enheder, og opladere fra Duracell lader dig genoplade når som helst, så du undgår overraskelser.

FÅ MERE AT VIDE

Anbefalede produkter

Forrige

Ultra Power AA -alkaline batterier

Vores længstvarende* med POWERCHECK™
*Duracells længstvarende AA-alkaline batterier i gennemsnit på tværs af IEC-standardtests i 2015.

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu

Hi-Speed Multicharger

2 AA-batterier opladet og klar til brug på 1 time

Køb nu

Recharge Ultra AAA-batterier

5 ÅRS GARANTI*
*Eller 400 opladninger afhængigt af, hvad der kommer først.

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Next