Sikrere, nemmere livsstil

Tilbehør til Dig
og Dit Hjem

Når det drejer sig om din families sikkerhed, kan du stole på Duracells pålidelige batterier med høj ydeevne. Brug Duracell Ultra som batteri i din røgalarm, og sæt din lid til dets høje ydeevne. Duracells batterier er ideelle til enhederne, og det er upraktisk konstant at skulle kontrollere og udskifte batterier i netop røgalarmer og armbåndsure. Så når det er tid til at udskifte batteriet, skal du vælge Duracells batterier til armbåndsure for at opnå pålidelig strøm.

POWERED BY DURACELL

Plus

KRAFTFULD YDEEVNE TIL DINE ENHEDER

Uanset om du er bekymret over sikkerheden ved din bil, eller du blot slapper af foran tv’et, kan du sætte din lid til Duracell Plus. Duracell Plus er pålidelig og har høj ydeevne, hvilket gør batteriet ideelt til strømforsyning af hverdagsenheder og det oplagte valg til bilalarmer og tv-fjernbetjeninger.

FÅ MERE AT VIDE

Battery 101

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER OM BÆRBAR STRØM

Mange mennesker bruger batterier hver dag, så det er godt at vide lidt grundlæggende om dem. Uanset om du er nysgerrig omkring den kemiske sammensætning af batterier, eller du gerne vil vide mere om genanvendelse af batterier, kan du begynde med vores guide. Læs om brug, opbevaring og kassering af genopladelige batterier, og find ud af, hvordan du får længere levetid ud af dine batterier fra Duracell.

FÅ MERE AT VIDE
Duracells ionkerneteknologi

NÅR DAGLIG YDEEVNE GØR EN FORSKEL

Overvejer du at skifte til genopladelige batterier? Vidste du, at Duracells genopladelige batterier med ionkerneteknologi kan genoplades hundredvis af gange? Duracells genopladelige batterier fungerer perfekt i alle dine enheder, og opladere fra Duracell lader dig genoplade når som helst, så du undgår overraskelser.

FÅ MERE AT VIDE

Anbefalede produkter

Forrige
Product rating 4.6/5

Duracell Ultra Alkaline AA batterier

Op til 100% mere energi til alle enheder*

*Lang levetid sammenlignet med Minimum Gennemsnitsvarighed fra 2015 IEC AA-testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere alt efter enhed og brugsmønster (www.iec.ch).

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 0/5

Recharge Ultra AA-batterier

Vores længstvarende batteri pr. opladning*
*For genopladelige batterier i AA-størrelse, pr. opladning i samme enhed

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 0/5

Recharge Ultra AAA-batterier

5 ÅRS GARANTI*
*Eller 400 opladninger afhængigt af, hvad der kommer først.

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Next