Strøm til eventyrere i alle aldre

Udeliv og eventyr

Hvor end livet fører dig og din familie hen, kan du sætte din lid til, at Duracell kan strømforsyne dine enheder på alle dine ekspeditioner. Vi hjælper dig med at holde kontakten, mens du udforsker, takket være en bærbar telefonoplader, ligesom vi hjælper dig med at nå sikkert hjem med batterier til GPS-navigation.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra

BATTERIER TIL ALLE DINE EVENTYR

Du vil gerne kunne følge med dine børns utrættelige energi, så du vælger Duracell Ultra – vores batteri med den højeste ydeevne og POWERCHECK™* – pålideligt til både en enkelt løbetur i parken og til familieudflugten. Slut med at fare vild takket være Duracells pålidelige GPS-batterier. Vælg det bedste lommelygtebatteri fra Duracell for at forvandle en nat under åben himmel til et storslået eventyr.

*Duracells AA-alkaline batterier med længst ydeevne målt på tværs af 2015 IEC-standardtest

FÅ MERE AT VIDE

Pleje og kassering

LÆS OM ANSVARLIG BRUG OG KASSERING AF BATTERIER

Vores natur er noget arv, der skal nydes af vores børn og børnebørn. Hos Duracell vil vi gøres vores til at passe på miljøet. Vi samarbejder aktivt med vores partnere om at sikre, at batterier genanvendes. Så efterlad et miljø, der er værd at udforske for dine børn – undgå at smide udtjente batterier i affaldsspanden. Returner dem i stedet til forhandleren af hensyn til genanvendelse.

FÅ MERE AT VIDE
Duralock

HOLDER TRIT MED DIN AKTIVE LIVSSTIL

Uanset hvor du træner, er vi stolte over at være med dig. Vi passer på dig i morgentravlheden med vores pålidelige batteri til din pulsmåler. Duracells batterier med Duralock-teknologi holder i op til 10 års opbevaring og strømforsyner din fitness tracker på hvert trin i træningen, så du kan blive en sundere og stærkere udgave af dig selv.

FÅ MERE AT VIDE

Anbefalede produkter

Forrige
Product rating 4.6/5

Duracell Ultra Alkaline AA batterier

Op til 100% mere energi til alle enheder*

*Lang levetid sammenlignet med Minimum Gennemsnitsvarighed fra 2015 IEC AA-testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere alt efter enhed og brugsmønster (www.iec.ch).

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 0/5

Recharge Ultra AA-batterier

Vores længstvarende batteri pr. opladning*
*For genopladelige batterier i AA-størrelse, pr. opladning i samme enhed

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 4.7/5

Hi-Speed Expert Charger

Op til 4 timers brug efter kun 5 minutters opladning*
*Ved opladning af to AA-batterier. Resultater afhænger af enhed og forbrugsmønstre

Køb nu
Next