Sjov for hele familien

Underholdning

Sommetider vil man gerne have en stille eftermiddag indenfor med videospil sammen med børnene. Duracells genopladelige batterier strømforsyner disse hyggelige familiedage og giver dig pålidelig strøm, når som helst du har behov for det. Duracells genopladelige batterier kan genoplades op til 400 gange. Find en permanent, bæredygtig løsning i Duracell Recharge Ultra-batterier, og få mere sjov med familien hver dag.

POWERED BY DURACELL

Genopladelig teknologi

PROBLEMFRI HVERDAGSSTRØM

Det meste tilbehør til hjemmeunderholdning er godt på vej til at blive trådløst, så overvej at skifte til Duracells genopladelige batterier hver dag, så du kan få glæde af ubestridt frihed. Nyd dine foretrukne pc-spil frit med Duracell Recharge Ultra til dine trådløse hovedtelefoner, dit trådløse tastatur og din mus.

FÅ MERE AT VIDE

Long Life Ion Core™

STRØM, NÅR DU SKAL BRUGE DEN

Træt af at løbe tør for strøm midt i spillet? Duracells Ion Core™-teknologi med lang levetid har flere effektboostere og forbedret energigennemstrømning, hvilket giver høj genopladelig ydeevne til både enheder med lavt og højt energiforbrug. Se efter Duracells genopladelige Recharge Ultra-batterier til kraftfulde spil

FÅ MERE AT VIDE
Recharge Ultra

GENOPLAD OG SLAP AF

Lad ikke trivialiteter såsom batteriskift afbryde dit spil. Vælg Duracell Recharge Ultra som dit batteri til din gamepad. Det holder længe og er specialudviklet til enheder med højt strømforbrug. Isæt og genoplad batterierne til din videospils controller, når det passer dig, og forkæl dig selv og din familie med uafbrudt spilletid!

FÅ MERE AT VIDE

Anbefalede produkter

Forrige
Product rating 0/5

Recharge Ultra AA-batterier

Vores længstvarende batteri pr. opladning*
*For genopladelige batterier i AA-størrelse, pr. opladning i samme enhed

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Product rating 4.7/5

Hi-Speed Expert Charger

Op til 4 timers brug efter kun 5 minutters opladning*
*Ved opladning af to AA-batterier. Resultater afhænger af enhed og forbrugsmønstre

Køb nu
Product rating 0/5

Recharge Ultra 9V-batterier

5 ÅRS GARANTI*
*Eller 400 opladninger afhængigt af, hvad der kommer først.

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Next