POWERCHECK™ – få mest muligt ud af Duracells batterier

Se video

Dine enheder har behov for pålidelig og varig energi, så sørg for at få fuld fordel af strømmen i dine batterier. Duracells batterier med høj ydeevne og POWERCHECK™ lader dig kontrollere energiniveauet for et batteri, så du kan beslutte, hvilken enhed dine batterier skal strømforsyne. På den måde får du mest muligt ud af dine batterier, således at strømmen aldrig mere går tabt.

Strømindikatoren er yderst praktisk og brugervenlig. Når der trykkes ned på kontaktpunkterne, begynder den elektriske energi at strømme igennem, hvorefter den omdannes til termisk energi, der strømmer igennem batteriets ledende lag. Som resultat opvarmer energien hurtigt det termokromatiske blæk. Når blækket er varmt nok, viser det strømniveauet. Duracell er det eneste alkalinebatteri, der har en strømindikator. POWERCHECK™ viser altid den nøjagtige batterispænding, således at du kan bruge batteriet i en anden enhed i stedet for at kassere det.

POWERCHECK™ afslører den skjulte energi

Duracell Ultra Power – vores batterier med højest ydeevne* og det unikke POWERCHECK™, der giver dig strømindikation på stedet. Giv det blot et klem.
*Duracells AA-alkalinebatteri med højest ydeevne målt på tværs af 2015 IEC-standardtest

Der findes masser af enheder, vi ikke kan leve uden. Naturligvis bruger nogle af dem mere energi end andre. Af samme årsag er en strømindikator så nyttig. Når en enhed med højt strømforbrug stopper med at fungere, betyder det ikke nødvendigvis, at batterierne er helt flade. Der kan stadig være tilstrækkeligt med strøm til at drive en enhed med lavt strømforbrug. Hvis du f.eks. fjerner de brugte batterier i dit digitale kamera, viser det sig muligvis, at de fungerer bedst i et stykke legetøj (bland ikke gamle batterier med nye). POWERCHECK™-teknologien gør det nemt at kontrollere, hvor meget strøm der er tilbage på hvert batteri, således at der undgås unødige afbrydelser i enheden, og du kan genbruge batterierne i enheder med lavt strømforbrug – selv når de ikke længere fungerer i enheder med højt strømforbrug. Batteriindikatoren på et nyt batteri er helt udfyldt, delvist udfyldt på et brugt og helt tom på et batteri uden brugbar strøm. Tryk blot på de hvide prikker på begge ender af batteriet for at se den resterende mængde strøm på energimåleren.

Se, hvordan det fungerer

Læs mere om Duracells POWERCHECK™-teknologi. Denne nyskabelse lader dig få fuldt udbytte af strømmen i dine batterier.

Duracell

FÅ MERE AT VIDE

Læs om, hvordan den teknologi, som blev anvendt til at skabe vores batterier med langvarig ydeevne, gør os til det mærke, som anbefales af verdens største producenter.

POWERCHECK™ – få mest muligt ud af Duracells b…

Dine enheder har behov for pålidelig og varig energi, så sørg for at få fuld fordel af strømmen i dine…

Få mere at vide

Hvordan fremstilles batterier?

Alkalinebatterier har en lang tradition for at strømforsyne diverse hverdagsenheder. Kemisk teknologi gør dem m…

Få mere at vide

Ansvarlig brug, pleje og kassering af…

Find ud af, hvordan du få mest muligt ud af et Duracell-batteri, og hvordan du kasserer det korrekt.

Få mere at vide

Knapcellebatterier og sikkerhed

Det er farligt for babyer og børn at sluge litium knapcellebatterier, og derfor er det vigtigt at lære om de mu…

Få mere at vide

Duralock – friske batterier i op til 10 år

De fleste batterier mister langsomt strøm med tiden – også selvom de ikke er i brug. Duralock-teknologi holder…

Få mere at vide

Kerne med høj tæthed – den revolutionære tekno…

Duracell Ultra Power-batterier har en højtæthedskerne. Det giver batteriet en tæt og kompakt struktur, der…

Få mere at vide

Anbefalede produkter

Forrige

Ultra Power AA -alkaline batterier

Op til 100% mere energi*

*I AA-størrelse batterier sammenlignet med den minimale gennemsnitlige varighed af 2015 IEC testen af digitale kameraer. Resultaterne kan variere afhængigt af enhed eller brugsmønster (www.iec.ch)

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu

Ultra Power AAA -alkaline batterier

Op til 100% mere energi*

*I AAA-størrelse batterier sammenlignet med den minimale gennemsnitlige varighed af 2015 IEC testen af motoriseret legetøj. Resultaterne kan variere afhængigt af enhed eller brugsmønster. (www.iec.ch)

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu

Ultra Power 9V -alkaline batterier

100% garanteret ydeevne*

*Kommerciel garanti vs. minimal gennemsnitlig varighed af alle 2015 IEC 9V-størrelse batteritests. Resultaterne kan variere afhængigt af enhed eller brugsmønster. (www.iec.ch)

VÆLG PAKKESTØRRELSE
Køb nu
Next