Duracell Ultra Power
AA-batterier er bedst i ny test

Datatid_Testvinder

 

Når du køber Duracell Ultra Power AA-batterier, år du Duracells stærkeste AA -batteri nogensinde – og det er vi ikke alene om at mene. I en uafhængig test foretaget af Danmarks førende tekno-  logimagasin – Datatid Techlife – er Duracell Ultra Power netop udråbt som vinder.

Duracell-BIGFIVE-UltraPower

’Der er hold i Duracells reklamer […] Ultra Power-batteri vinder vores test, fordi det holder længst, og […] der stadig er noget strøm tilbage efter 7 timer’, skriver magasinet om testen, hvor også andre batteri-brands som Energizer og Panasonic indgik. Læs hele om hele testen her.

Læs hele testen her

 

entertainment-bunny-1-129x300

 
Tjek dine batteriers
holdbarhed med POWERCHECK™

Som Datatid Techlife bekræfter, så 
har Duracells Ultra Power AA-batterier markedets højestekapacitet. Det er Duracells mangeårige erfaring og forskning, som sikrer batteriets høje ydeevne og holdbarhed.

Netop derfor er Duracell igen placeres øverst på skamlen i en test, fortæller Europæisk R&D Alkaline Franchise leder, Jonathan Tse fra Duracell. 
Test selv hvor meget holdbarhed, du har tilbage i dit Duracell Ultra Power 
AA-batteri kan tjekke med markedet eneste Power Check-teknologi.

POWERCHECK™ viser altid den nøjagtige batterispænding, således at du kan bruge batteriet i en anden enhed i stedet for at kassere det.