En karriere
hos Duracell

Hvorfor Duracell?

Duracell er verdens største forbrugerbatteriproducent målt efter markedsandel samt den førende producent af højtydende alkalinebatterier.

Why Duracell?

I gennemsnit sælges der 63 Duracell-produkter hvert eneste sekund

Why Duracell?

Nr. 1 i egenkapital i hele verden. Duracell-kaninen og "kobberhovedet" er synonyme med batterier

Why Duracell?

Duracell er det største batterimærke og anbefales af verdens største enhedsproducenter

Duracell Duracell

DURACELL

Kraftfuldheden bag Duracell

Duracell – en permanent del af Berkshire Hathaway-koncernen – er en dynamisk, multikulturel virksomhed, der påskønner vores folks integritet, ansvarlighed og iværksætterånd. Det er den tankegang, der giver os kraftfuldheden til at honorere vores ambition om at være verdens ubestridte producent af forbrugerbatterier.

Kraftfuldheden bag vores medarbejdere (Duracell Champions)

Vores ansatte har forpligtet sig til konstant at gøre Duracell til det oplagte valg, når det drejer sig om strømforsyning af enheder, der er mest relevante for forbrugere, og som skaber værdi og succes på den lange bane for vores partnere.

Kraftfuldheden bag kontinuerlig nyskabelse

Duracell har omfattende tradition for nyskabelse igennem konstant udvikling af batterier, der er mere kompakte, mere kraftfulde og mere effektive – og som holder længere end konkurrenternes.

kolleger, der holder kop kaffe og smiler, mens de arbejder

Berkshire Hathaway

Den mest beundrede leder

Berkshire Hathaway er en multinational virksomhed med en værdi af $ 182 mia. med hovedkvarter i Omaha i Nebraska, USA, og som er kendt for sin karismatiske bestyrelsesformands, Warren Buffett, lederskab. Fortune Magazine har bedømt BH til at være den fjerdestørste virksomhed og den tredjemest beundrede på globalt plan.

En langsigtet vision

Berkshire har en langsigtet virksomhedsstrategi og investerer i forretninger og mennesker, der vil gøre en forskel for deres virksomheder, og som sådan har skabt en familie bestående af virksomheder og brands, der trives inden for deres områder – Duracell er det seneste familiemedlem.

 

Berkshire Hathaway