Frequently Asked Questions

Got a question? Choose a category and get answers to the most common questions.

Duracell

GENOPLADELIGE

Show / hide

Skal Duracells genopladelige batterier aflades helt, før de genoplades?

Duracells genopladelige batterier lider ikke af den såkaldte hukommelseseffekt, så der sker ikke noget ved at oplade dem, selvom de ikke er helt afladede.
Show / hide

Hvilke enheder bør man ikke bruge genopladelige batterier i?

Du kan bruge genopladelige batterier i absolut alle enheder, hvor du normalt ville bruge et alkalinebatteri, medmindre andet er angivet af enhedens fabrikant. Der opstår ingen komplikationer ved at bruge mærker af genopladelige batterier, der er anderledes end enhedens mærke.
Show / hide

Kan Duracells genopladelige batterier oplades i alle batteriopladere?

Ja, i alle opladere – men Duracells opladere anbefales, fordi de er blandt de sikreste på markedet.
Show / hide

Kan Duracells genopladelige batterier bruges i min enhed?

Ja. Så længe det har den rigtige størrelse, kan du bruge Duracells genopladelige batterier i en hvilken som helst enhed, men Duracell anbefaler at læse enhedens brugervejledning for kompatibilitet. Genopladelige batterier er bedst egnet til enheder med et mellemhøjt til højt energiforbrug – med andre ord enheder såsom digitale kameraer eller trådløse spillekonsoller, som normalt dræner alkaline batterier hurtigt.
Duracell Duracell

Contact us

Can't find an answer here? Write us a message and get an answer within 48 hours.

Contact us