VIRKSOMHED

Show / hide

HVAD ER JERES SVAR PÅ DEN NYLIGE TREDJEPARTS BATTERISAMMENLIGNINGSUNDERSØGELSE OVER FOR ANDRE MÆRKER?

Duracell er det førende mærke betroet af forbrugere over hele verden. Batteriets ydeevne er ikke en endimensional måling. Adskillige parametre, som påvirker ydelsesdata, er: afladningskarakteristik, spænding, energitæthed, effekten af afladningsbelastning og temperatur, såvel som holdbarhed. Tekniske bulletiner med nærmere oplysninger om hver batteritype findes i det tekniske bibliotek. Test af vores design i både et laboratoriemiljø (efter IEC-metodologier) samt undersøgelser af brug i virkelighedens verden sikrer, at vores nyskabelser konstant fryder vores forbrugere.

Show / hide

HVOR KAN JEG KØBE DURACELL-PRODUKTER?

Lige her på dette websted. På hvert produkts side med detaljerede oplysninger kan du finde de e-forhandlere, der sælger produktet, og hvorvidt det er på lager eller ej. Du vil også kunne finde mange af vores produkter i almindelige butikker som apoteker, markeder, butikker, varehuse og kontorforsyningsbutikker eller som mængdevarer.

Show / hide

HAR I NOGEN KONKURRENCER, TILBUD ELLER LOTTERIER?

Alle vores kampagner er levende på dette websted, på vores kampagneside. Vend tilbage regelmæssigt for at få opdateringer.